Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
pedroaqkq

Första Träffen Med Katarina Del 2Fredag kväll och 3:e sessionen.Katarina kommer ut ur badrummet insvept i en morgonrock av frotté. Jag frågar om hon vill ha en whisky, men hon vill hellre ha en Martini. Jag reser mig upp och hämtar en Martini. Jag ställer ner den hos henne och frågar hur hon mår ?Katarina tittar på mig och svarar.- Jag mår bra, lite mörbultad bara, men bra. Jag känner mig så lycklig säger hon och skiner upp, smuttar på sin Martini.Under tiden som Katarina duschade satte jag på hennes favoritskiva med Eva Cassidy som hon berättat om. Jag ser hur hon drömmer sig bort i takt med musiken.Jag smyger bort till sovrummet och hämtar en del saker. Väl tillbaks röjer jag undan på bordet och lägger ut en tjock fleece-pläd på bordet. Den är vikt tre gånger så att den blir ordentligt tjock och mjuk. Katarina beskåder det hela med undrande blick.- Lägg Dig på rygg på bordet, utan morgonrock säger till henne.Katarina kliver ur sin morgonrock och lägger sig tillrätta på bordet. Under huvudet får hon en kudde som gör att hennes huvud kommer upp en bit. Bordet är väl avpassat så att hennes knäveck hamnar precis vid bordskanten.- Ligg still och njut av musiken och Martinin, säger jag och ger henne en kyss på kinden.Katarina hör hur jag skramlar i köket och undrar naturligtvis vad jag gör. Hon hör att micron surrar en kort stund. Efter några minuter kommer jag tillbaks med en tillbringare. Katarina tittar nyfiket på tillbringaren.Jag säger till Katarina.- Ligg alldeles still nu och slut ögonen, och slappna av.Katarina lyder genast, skruvar lite på sig och lägger sig tillrätta. Jag lyfter tillbringaren och häller ut droppar av den väldoftande vätskan på hennes bröst. Katarina rycker till, inte av värmen, snarare av överaskningsmomentet. Jag har naturligtvis kollat mot min egen handled att oljan inte är het, bara tillräckligt varm.Jag ställer ner tillbringaren och börjar massera in oljan på hennes bröst. Hennes vårtor styvnar och hennes näsvingar fladdrar. Jag häller ut olja på hennes mage med samma reaktion och masserar in magen och upp mot brösten.Vidare ut och hennes armar blir masserade av oljan. Hennes händer och fingrar masseras noggrant och Katarina gnyr mer och mer. Katarina beordras att dra upp benen och ta tag i vristerna. Jag fortsätter massera över hela kroppen men undviker noggrant hennes heligaste.Katarina ligger nu och skakar på bordet av kåthet, jag ser hennes svullna blygdläppar som bara skriker efter någon form av beröring. Jag står nu vid Katarina ända och häller ut en ansenlig mängd olja som rinner nerför hennes skinkor. Börjar genast att massera in hennes rövhål och skinkor och fortsätter uppåt mot hennes fitta.Då jag äntligen berör hennes blygdläppar stönar Katarina ljudligt. När jag masserat en stund drar jag lite i ringarna som pryder hennes läppar. Katarina reagerar med att spänna sig i en båge.- Ja, dra mer i dom, gurglar hon fram, och jag drar lite till. Åååhhh?.så skönt stönar hon framJag släpper ringarna och ställer jag mig och begrundar mitt verk. Katarina får tillåtelse att släppa ner benen och öppna ögonen. Jag noterar hur läckert hela hennes kropp glänser i det svaga ljuset från alla levande ljus. Hennes ögon brinner av kåthet och skriker, ta mig nu. Bröstkorgen hävs orytmiskt upp och ner.- Nu skall Du bara titta och inte göra något annat, säger jag till henne.Jag ställer mig framför henne och börjar smörja in min egen kropp, sakta och sensuellt. Katarina stönar och biter sig i läppen. Stönandena ökar då hon ser hur jag särar på skinkorna och smörjer in anus mitt framför hennes ögon. Plötsligt känner jag en hand som smeker längs mitt lår. Jag snor runt och ger Katarina en kolsvart blick. Hon drar genast ner sin arm till sidan igen. Denna incident läggs också på minnet.När jag smörjer in min stenhårda påle tror jag att Katarinas ögon skall trilla ur henne, hennes blick är som fastbränd vid min stolthet.Tittar på Katarina samtidigt som jag går till min väska för att hämta en tunn läderlina och en annan sak. Läderlinan trär jag runt mitt ollon och gör en knop i så att cirka 10 cm blir över åt båda håll. Går ut i köket en stund och dricker ett glas vatten och sätter mig ner på en av stolarna för att mitt stånd skall gå ner en bit. Då erektionen lagt sig drar jag åt knopen lite till och konstaterar att nu är det bra.Då jag kommer in till Katarina ligger hon och väntar på mig plikttroget fortfarande lika glänsande som innan.- På mitt kommando skall Du ta Din tunga och slicka mig, ju mer Du slickar mig desto mer kommer Du själv att känna säger jag.Katarina nickar till svar och i samma ögonblick sätter jag på henne ögonbindeln. Kliver upp på bordet och grenslar Katarina så min kuk hamnar mellan hennes bröst och ändan vilar mot hennes haka. Försiktigt trär jag in den ena läderlinan i hennes vänstra bröstring och gör fast den, gör likadant i den högra.Med mina händer särar jag på mina skinkor och ger Katarina kommandot. Som en blixt känner jag hennes tungspets hur den dras i min skåra. Snart hittar den sitt mål och börjar bearbeta min anusring för att ta sig igenom. Det är fruktansvärt skönt och reaktionen låter inte vänta på sig. Jag känner hur det börjar spänna i kuken när blodet strömmar till och den börjar svälla. Jag tittar ner och ser hur min stolthet reser sig mer och mer, samtidigt ser hur det börjar dra i Katarinas bröstvårtor.

Katarina börjar skruva sig under mig och hennes slickande och tungknullande av mitt rövhål gör snart att mitt organ står rakt upp, med den påföljden att Katarinas bröstvårtor sträcks mer och mer, nästan till bristningsgränsen.Hennes andhämtning är häftig nu och jag känner hennes flämtande andning mot mina skinkor. För varje motjuck jag gör neråt bakåt, desto längre in kommer hennes tunga i mitt rövhål och desto mer dras hennes bröstvårtor ut.Katarinas stönanden är ljudliga nu och när jag tar och drar i fittringarna kommer Katarina i en ny orgasm. Hon trycker in hela tungan i mitt rövhål. Jag känner ilningen komma och säger till henne att sluta.Lösgör hennes bröst och kliver ner från henne, Katarina skakar i hela kroppen, och gråter en skvätt.- Vill Du bli knullad nu frågar jag Katarina ?- Ja svarar hon, och hennes ögon är simmiga.Jag går runt henne och beordrar upp hennes ben. Jag ser rakt in i hennes sjöblöta fitta nu och måttar in min kuk, låter den nosa lite och sedan trycker jag in den i henne. Jag sjunker in till roten i henne och hon tar emot mig med små kvidanden. Ligger bara och njuter av känslan av två rakade kön som möts. Det är en fantastisk känsla, man kommer så mycket närmare varandra när båda är rakade.Plötsligt känner jag hur Katarinas fittmuskler börjar krama om min kuk, jag förstår att detta inte kommer att gå så länge till. Jag börjar jucka och ökar tempo så att jag tror till slut att bordet kommer att rasa ihop.Så kommer den berömda ilningen och jag tittar Katarina i ögonen och säger- Nu fyller jag Dig med min sås.Katarina nickar frenetiskt med huvudet- Ja min Master, fyll Din slyna nu?..Jag ser rakt in i själen på Katarina känns det som, strax innan jag rasar ihop över henne i den våldsammaste orgasm jag haft. Herregud tänker jag hon kommer att sprängas av min sats, Katarina skakar våldsamt och klöser min rygg. Allt blir svart????.

Vet inte hur länge det gått när jag vaknar till sans igen. Jag märker att Katarina ligger under mig och snusar. Jag kliver upp och Katarina vrider sig lite och snusar vidare.Efter duschen väcker jag Katarina med en lätt kyss.- Gå och duscha med Dig, säger jag och Katarina reser sig upp och stegar iväg på darriga ben till duschen.Under tiden som jag hör hur Katarina duschar så gör jag i ordning för nästa moment.4:e sessionen, bestraffningen.När Katarina kommer ur duschen går hon fram och tittar lite frågande på kontorsstolen som står mitt i vardagsrummet, hon sätter sig jämte mig i soffan, lutar sitt huvud mot min axel och smeker min bringa.Jag njuter en stund av beröringen och märker att min kuk börjar vakna till liv igen. Jag tar ett tag i Katarinas hand och lyfter bort den. Jag tittar henne i ögonen och säger.- Du har inte följt reglerna vid två tillfällen.Katarina slår ner blicken.- Vet Du vad det innebär frågar jag.Katarina nickar sakta.- Jag måste få en bestraffning av något slag, säger hon tyst.- Bra lilla vännen, säger jag, Du har förstått saken alldeles rätt.- Lägg Dig på golvet mellan mina ben och använd Din tunga på det sätt Du finner lämpligt, kommenderar jag henne.Katarina glider ner på golvet och börjar kyssa mina ben, jag känner hennes tunga virvla runt mina tår, och hur hon tar min fot och börjar suga på min stortå.Bra tänker jag, det här stimulerar fantasin. Katarinas tunga fortsätter uppåt längs mina ben upp mot min pung. Jag märker att hon har svårt att komma åt, så jag hasar ner lite i soffan så hon kommer åt ordentligt. Hennes spetsiga lilla tunga slicker om mina pungkulor. Plötsligt känner jag hur hon tar in hela pungen i munnen och masserar varsamt kulorna med tungan.Hon avbryter och hennes tunga söker sig mot mitt hål. Hon gillar verkligen att slicka mitt rövhål. Hon prövar lite med tungspetsen och tränger igenom sakta. Jag stönar högljutt och Katarina andas intensivare nu.Stopp säger jag plötsligt och jag märker besvikelsen hos Katarina när hon avslutar det hon så mycket vill göra.- Gå och hämta trosorna, och Du vet var den grova skall vara. Glöm inte att smörja in dom innan. Och på tillbakavägen tar Du med fjärrkontrollen.Katarina spärrar upp ögonen och tvekar en stund, men inser att det är ingen idé. Hon ger sig iväg ut i badrummet och jag hör hur hon grejar en stund där. Snart kommer hon in igen med den numer välbekanta dimmiga blicken. Hon räcker mig fjärrkontrollen och är beredd på det värsta.- Sätt Dig på stolen mitt i rummet, säger jag till henne.Katarina reser sig lydigt upp och går och sätter sig på stolen jag ställt fram innan. Jag fäller ryggstödet så att hon lutar svagt bakåt.Efter det går jag och hämtar ett rep och surrar hennes armar runt armstöden.- Nu kommer första straffet, säger jag och kan se en skymt av rädsla i Katarinas ögon.Jag går och hämtar ett blockljus modell större och bär det försiktigt eftersom det brunnit i många timmar så är det mycket stearin i det. Jag säger åt Katarina att luta huvudet bakåt.- Öppna munnen säger jag till Katarina som börjar bli orolig nu. Nu skall du hålla ljuset i Din mun tills jag säger till.Katarina tittar bedjande på mig, men inser att det inte är meningsfullt att protestera, så hon öppnar sakta munnen.

Jag placerar ljuset mellan hennes läppar och hon sluter läpparna sakta om det. Jag ser hur hennes ögon stirrar på ljuset som darrar för minsta rörelse.Jag tar upp fjärrkontrollen och håller den över Katarinas huvud. Hon börjar frusta och tittar på den och skakar på huvudet. Misstag ! Ut skvätter det het stearin som droppar ner på hennes bröst. Katarina börjar frusta, men koncentrerar sig ändå så mycket på att hålla ljuset i balans för att inte spilla mer.Jag lämnar henne och hämtar en öl och sätter mig i soffan framför henne. Jag funderar över hur länge hon kommer att orka hålla upp nacken.Minuterna går och jag bestämmer mig för att agera. Reser mig upp och går fram till Katarina, håller upp fjärrkontrollen och för mitt finger sakta mot knapparna. Jag märker hur Katarinas andhämtning blir häftigare och häftigare, och hur hon stålsätter sig för det som komma skall.Då jag trycker in knapp A skakar hela Katarina våldsamt, och skvätter ut mer het stearin över sig. Jag trycker snabbt på A-knappen igen och går och sätter mig i soffan. Katarina flåsar och andhämtningen är tung. Jag trycker in knapp B och Katarina rycker till men lyckas ändå med konststycket att inte spilla något. Jag hör det svaga surret från de två kukarna som bearbetar Katarinas fitthål och rövhål.Efter någon minut ser jag hur Katarinas huvud börjar lutas framåt sakta men säkert, och rätt var det är så kommer det en rännil av stearin som landar mellan hennes bröst, Katarina rycker snabbt tillbaks huvudet igen, och kvider lite. Jag ser hur stearinet sakta men säkert stelnar på sin väg ner mellan hennes bröst.Tiden går och jag märker hur Katarinas underliv börjar röra sig och försöka jucka emot de vibrerande gummikukarna som outtröttligt bearbetar hennes inre. Rörelserna blir intensivare och intensivare och plötsligt börjar hela hennes kropp att skaka och skälva.

Hennes huvud ramlar framåt och floder av stearin rinner ner över hennes kropp, Katarina tappar ut ljuset ur munnen då hon kastar med huvudet fram och tillbaka. Snabbt trycker jag in knapp A och Katarina vrålar rakt ut i lägenheten sin orgasm. Hon sliter i armstöden och kastar med kroppen fram och tillbaka. Fingrarna står rakt ut på henne och ögonen är uppspärrade och stora som biljardbollar. Hon är verkligen i sjunde himmelen, jag slår över till knapp B på fjärrkontrollen. Hon tittar på mig under tunga ögonlock under tiden som orgasmen ebbar ut.Denna scen har gjort mig oerhört kåt och jag känner mig redo att bestiga Katarina.Till slut faller hennes huvud ner och hon ser ut att falla in i en dvala. Jag lämnar soffan och går fram till Katarina och börjar massera hennes nacke och skuldror. Hon njuter av behandlingen, men verkar fortfarande vara i en dvala.Jag lossar repen och ställer henne upp försiktigt, tar av henne de plaskvåta gummitrosorna. Jag noterar att hennes rövhål är uttänjt och redo. Jag sätter mig i kontorsstolen och drar ner Katarina över mig, lirkar med kukhuvudet som vant hittar vägen till hennes rövhål. Katarina sjunker genast ner och min kuk försvinner upp i hennes ändtarm.Jag lutar mig tillbaks och Katarina lägger sin rygg mot min mage. Jag gör ingenting, men efter en stund känner jag hur Katarinas ringmuskel börjar arbeta och att Katarina börjar komma till sans igen. Jag tar mina händer och drar i hennes ringar som sitter i fittläpparna, Katarina stönar ljudligt. Får plötsligt en idé som jag skall iscensätta senare.Hennes rörelser blir ivrigare och ivrigare. Hon roterar med höfterna så att min kuk verkligen rör om i hennes röv. Hon har en oerhörd förmåga att krama om kuken med sin slutmuskel som är oerhört skönt. Jag börjar besvara hennes rörelser med att jucka emot, vilket gör att min kuk verkligen tränger in till roten i hennes röv, samtidigt masserar jag hennes klitoris och vi närmar oss klimax båda två. Jag exploderar i hennes bak och Katarina känner hur min sats sprutar mot tarmväggarna och kommer i en våldsam orgasm. Jag kramar om henne och pustar ut?.Katarina faller ihop som en säck över mig och flämtar. Så småningom vaknar vi båda upp och jag kysser henne i nacken ömt. Hon trycker sig mot mig och säger helt lugnt och med värme i rösten.- Du är underbar min älskade Master. Jag har aldrig upplevt något liknande i hela mitt liv.Jag säger till Katarina att hon skall göra sig i ordning för natten. Hon vandrar iväg på vingliga ben till badrummet och jag hör återigen duschen. Under tiden har jag röjt undan och fixat till sängen så att vi kan lägga oss.Katarina kommer ut från duschen och jag går ini duschen. Jag hör hur hon fixar i köket under tiden som duschens strålar värmer min kropp.När jag kommer ut invirad i ett badlakan så ligger Katarina under täcket i sovrummet. Jag tar av mig badlakanet och säger åt Katarina att ta bort täcket. Hon lyder och jag ser hennes underbara kropp ligga där naken framför mig. Katarina tittar blygt in i väggen. Jag känner att jag börjar bli lite kåt igen, jag lägger mig jämte Katarina och gör ingenting.Jag hör hennes andhämtning och märker hur hon börjar skruva på sig lite. Jag gör fortfarande ingenting och jag känner plötsligt Katarinas hand på mitt lår.Jag drar snabbt bort hennes hand och hoppar ur sängen. Jag tar fram ett lagom långt rep och surrar snabbt fast hennes händer i varsitt hörn i sängen. Därefter surrar jag fast henens ben så att Katarina ligger som ett kors i sängen. Jag känner hur min egen kåthet stiger då jag ser hur Katarina ligger där hjälplös och vrider sig.Jag hämtar min digitalkamera ur min väska och plåtar henne, hon försöker att vända bort huvudet men jag lyckas ändå fånga hennes ansikte på flera bilder.Jag hämtar en stor ball-gag som jag pressar in mellan tänderna på henne, nya foton. Jag tar också med en enorm svart dildo ur min väska. Hon spärrar upp ögonen då jag kommer med den.Jag släpper loss hennes ben och surrar fast dessa i samma hörn som hennes händer. Detta innebär att Katarina nu ligger dubbelvikt över sig själv, jag noterar hur vig hon är och prövar lite hur långt ner hon kan få benen. Det verkar inte ta emot någonstans. Så till slut kan jag surra fast hennes knäveck med hennes armbågar. Katarina stönar bakom gagen, och jag ser hur hennes fitta blivit blöt och svullen.Nu ligger Katarina fullkomligt tillgänglig för mig, med fitthål och rövhål i en underbar position. Jag böjer mig ned och låter min tungspets beröra hennes rövhål för ett ögonblick, Katarina skakar och trycker sig emot mig, så gott det går.- Nu kommer bestraffningen för förseelse nummer två, säger jag och smörjer in dildo med olja.Jag kommer nu att knulla Dig ordentligt med denna säger jag och håller upp den enorma kuken framför henne. Herregud, tänker jag, den måste vara minst 30 cm lång 15-20 cm i omkrets. Jag håller den bredvid min egen och men ser ut som en tandpetare jämfört med denna.Katarinas ögon är fullständigt skräckslagna, då jag tar den enorma kuken och för den mot hennes fitta. Jag pressar på sakta men säkert, och den glider in med ett visst motstånd. Katarinas kropp är spänd, men hon slappnar av mer och mer då hon känner hur fittan anpassar sig efter den enorma kuken. Jag hämtar kameran och knäpper några kort,. Katarina bryr sig inte längre om att försöka vända bort huvudet, utan tittar rakt in i kameran. Hennes ögon börjar få den välbekanta dimmiga blicken igen.Jag juckar med kuken i henne ett tag, sen drar jag ut den och siktar in mig mot hennes anus. Katarina börjar frusta och skaka på huvudet och ögonen ber mig att inte penetrera hennes anus.Obevekligt trycker jag den enorma kuken mot hennes rosett, som kämpar emot länge, men så småningom ger den efter för min kraft och Katarinas ögon spärras upp till vansinnig storlek. Jag trycker på mer och mer och den enorma tingesten tänger sig in i Katarinas röv.Nu ligger Katarina och vrålar bakom gagen och kastar omkring de delar av kroppen som går att kasta omkring. Jag trycker på, och jättedildon försvinner in några centimeter till.Jag lämnar Katarina som ligger och frustar. Hämtar kameran och tar ytterligare några kort.- Dessa skall jag lägga ut på min hemsida, säger jag till Katarina som skakar på huvudet.Den dimmiga blicken återkommer igen, och frustandet övergår mer och mer i stönanden. Jag tar ut gagen ur munnen på henne och hon stönar ljudligt. Jag snurrar lite på dildon och Katarina är nära extas. Jag kryper upp mot hennes mun och sätter mig ned över henne.Hon börjar genast slicka min pung och kuk. Jag böjer mig ned mot hennes fitta och börjar smeka hennes läppar. Katarinas stönanden ökar igen, speciellt då jag drar i hennes intimringar.Jag rör lite till på den enorma kuken och Katarina kommer i en våldsam orgasm. Hon biter i mina skinkor och frustar som en tjur. Varsamt drar jag ut jättekuken och tittar på det största utspärrade rövhål jag sett.Jag kravlar ner till hennes ändå och kör snabbt in min kuk i röven på henne. Hon märker knappt min kuk efter att ha blivit uttänjd av den enorma dildon. Först när hennes rövhål börjar dra ihop sig och omsluta min kuk känner hon att jag faktiskt kört in min kuk i henne.Jag börjar pumpa henne i röven och ett gurglande läte kommer från hennes mun. Ögonen bränner som eldar på mig och jag känner igen känslan. Jag sprutar återigen i hennes tarm och Katarina krampar igen.När vi kommer till sans igen tar jag loss hennes ömmande ben och masserar ställena där repen suttit.Vi kryper ihop i sängen tätt omslingrade och somnar snart.Don't be the product, buy the product!

Schweinderl