Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
pedroaqkq

Den Underbara Pub Kvällen

Jag satt hemma själv och hade det tråkigt. Jag visste inte vad jag skulle göra. Jag kände då att jag blev lite fest sugen så jag gick och tog telefonen och ringde min tjej kompis. Så vi bestämde oss för att vi skulle gå till puben. Det va ett roligt ställe med bra musik och en massa snygga killar. Jag gick och tog en varm dusch och började genast göra mig i ordning. När jag va klar gick jag in i sovrummet och började kolla kläder. Jag tog mina fina tajta jeans och mitt riktigt urringade linne. Jag vet ju att en del killar gillar det. Vem vet man kanske skulle hitta någon som man skulle kunna sitta och gulla lite med under kvällen. Min kompis kom och vi öppnade en flaska vin och satte på lite musik. När kvällen kom så gick vi ut. Vi beställde in några drinkar och några cider. Efter ett tag kom det fram tre killar som satte sig vid vårat bord. Vi började prata lite. Killarna va mycket snygga. Och jag började prata med två av killarna medans min kompis började prata mer med den tredje. Jag kände en hand på mitt lår. Men jag tog inte bort den. Jag kände att jag började bli lullig och då kände jag även en till hand, det va av den andra killen. Båda pojkarna började smeka mitt lår och händerna gick längre och längre in mot min fitta. Jag började bli lite kåt och började fantisera lite om hur det hade varit o haft dom pojkarna i sängen. Senare mot kvällen bestämde vi oss för att gå hem men dom två killarna ville följa mig hem. Såklart bjöd jag in dom. Vi satte oss i soffan och händerna kom tillbaka på mina lår. Jag njöt. Dom båda började knäppa upp mina byxor och mitt linne åkte av. Jag började kyssa en av dom medans den andra knäppte upp min bh. Och mina stora bröst flaschade ut. Den andra började smeka och slicka på mina bröstvårtor. Dom tog av mina string och jag började suga av en medan den andra började slicka mig. Jag stönade högt.Jag va så kåt. Jag kände att en av dom började knulla mig hårt. Jag sög av den andra så att han stönade högt. Jag bet han i kulan. Efter att ha fått en underbar njutning av båda små pojkarna. Jag kom så många gånger så att jag inte ens kom ihåg hur många. Pojkarna skrek till att dom va på väg. Dom sputade ner hela mig med sin vätska. Det va så underbart. Vi bestämde att dom skulle komma dagen efter också. Det va så underbart.Don't be the product, buy the product!

Schweinderl