Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
pedroaqkq

Vi Kom Oss Fort Iväg, Taxi Hem Till Henne.


Han tvättade mig helt ren, från topp till tå.
- Brukar det vara mycket folk i omklädningsrummet så här dags? Du har gjort det så himla gott för mig och jag har knappt fått tillfälle att röra dig. Tog om hans testiklar, rullade kulorna runt, runt. Var van vid att kuken efter en utlösning förblev liten och slapp men den började nu att resa sig.Du gnällde ju förut om att du inte hade fått rört mig, bara lite grand.
- Det är min favoritställning, sa han. Det måste varit skönt för dig att tömma dig så rejält i mig.

Heldags runk

Att under en längre tid, kanske flera dagar, hetsa upp sig själv utan att gå hela vägen börjar bli någon form av självplågeri där den ensamma stunden då det tar slut med ett sprut är belöningen.Om grannen ser de hundra meterna in i vårat hus får hon väl göra det tänker jag när jag drar av båda tröjorna i ett drag.Frugans bil är borta märker jag med ett leende. Otroliga bröst som hon smeker och kramar... stundtals gömmer hon vårtorna för att sedan blotta sig igen. Alldeles blankt blir det och jag stoppar reflexen att ta fingret i munnen och smaka.Sakta för jag handen mellan benen mot anus och lägger klicken mitt på krysset.

Vinterkvällen ligger tung och mörk och jag kör den vana vägen hemåt. Det känns lite kallt och rosen drar ihop sig men jag slappnar av och trycker in långfingret direkt.
Vi bor på landet och det är hundra meter till brevlådan och jag går med ena handen i fickan och försöker hålla kuken varm i kylan.

Efter en timma bär är det dags att vända hemåt och det är väl en tjugo minuters körning. Sakta drar jag i den för att hålla den hård, försöker gissa mig till hur hon ser ut där under alla kläder och säger hej då.Bäst att lugna ner mig lite… jag vill ju inte att det ska ta slut redan.

Fan oxå.

Jag kollade in 2 av kvinnorna, en assläcker blondin, lång, snygg med kort kjol och en lite kortare sexig brunett.

Två äldre par kom in, snyggt klädda, ganska berusade och skrattade högljutt, jag antog att de varit på blöt middag, strax därefter anslöt sig 2 kvinnor till.


efter en stund släppte hon mig plötsligt och förde mig samman med eva, som kysstes mer motvilligt, men snart blev riktigt hungrig hon också.

de kom över till mig vid baren och vi hade ganska roligt alla 3, de hade haft firmakväll och ville inte gå hem...

medans jag kysste och smekte evas bröst, fixade barbro 3 glas och vin (som om hon visste bättre än jag var grejerna fanns!). Det var söndagkväll och jag tog en nattöl på Sturehof's bakficka.

Swansea

Det blev mer ett par öl till, mer än lite hångel och ett par danser med väninnorna.
-W, One pint of lager pleace. Händerna var över allt, mina på henne och vise versa. Vi kom oss fort iväg, taxi hem till henne. Hon hade liknande aktiviteter för sig, när kalsongen kom av stod lemmen i ett praktfullt stånd. Hennes stön blev högljudda när ett finger led över kärleks knappen och in i henne, hon var det trångaste jag känt.
Vi tog oss hånglandes, fumlandes fram i mörkret.
Då jag vart den ände i baren som ej överträffade hennes ålder med generations stor marginal kom det sig så att vi hamnade i konversation, hennes dialekt skvallrade om ett ursprung på den gröna ön. Ingen tid lät hon spillas utan var just efter med i kojen, vad hämningar som funnits var nu sedan länge borta.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl