Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
pedroaqkq

Det Kändes Lite Konstigt Att Ta På Sig Dom, Nästan Som Ett Par Damtrosor Men Ändå Inte Eftersom Dom Var Skurna För Män.

Måste erkänna att jag blev lite nyfiken direkt, och även min kuk reagerade ganska snabbt.

– Dåså, jag ser att ni alla har sett vårt nytillskott, min nya lille slav.

– Innan vi skålar välkomna tänkte jag bara att slaven här skulle få ordna första delen av sitt straff.

– Så, om slaven till en början vill vara så snäll och dra ner gylfen och visa alla våra gäster vad det är du har mellan benen. Det var då jag bestämde mig.

Och det var det.

Dom två tjejerna som stod i kassan var i min egen ålder och frågade om dom kunde hjälpa till.
Jag provade linnet men kände mig ganska naken och utsatt där jag stod framför spegeln. –Såja, du blev jättesöt, dom tar vi sade Jeanette som ville att jag skulle behålla cykelbyxorna på. Det kändes lite konstigt att ta på sig dom, nästan som ett par damtrosor men ändå inte eftersom dom var skurna för män. Jeanette fick onanera mig två gånger till den dagen. Då jag alltid gick i lite bylsiga jeans och en mörkgrå tröja ville hon se mig i lite sportiga och glada färger nu när det var så varmt ute.

En flickas äventyr

Vi vred på oss och började smeka varandra med händerna och helt plötsligt slutade vi och tittade vi varandra i ögonen.
Att tänka sig att jag snart är arton år gammal och fortfarande okysst skapar press på mig och för varje dag som går känner jag mig mera onormal och inte som alla andra.
Det här var första gången jag tittat på Mimmi som en kvinna, hon hade alltid varit mer som en lillasyster för mig. Att tänka sig att hon nyligen fyllt 33 år gör mig inget yngre.
Vi strök oss mot varandra.
vi satt framför varandra och drack och bara stirrade in i varandras ögon och då och då ploppade små korta samtal upp ur tomma intet.
Jag tänkte över hennes begäran och tvivelaktikt svarade jag ja men jag hade en skum känsla inom mig.Orgasmen kom så plötsligt och var så kraftig att jag skakade och vred ryggen i en u-ställning för att det var så skönt.Vi hade druckit tillsammans förut men inatt kändes speciell.Som ett ljus ur ingenstans kände jag alla känslorna samlas på en och samma punkt och samtidigt som jag smekte min klitoris och rörde vid min vänstra bröstvårta kunde jag känna Hur någonting inuti mig ville ut. Alla känslor stormade på en och samma gång och jag omfamnade henne så hårt att hon nästan tappade andan. Jag kunde inte längre hålla mig kvar i medvetet tillstånd och det kändes som jag flöt någonstans mellan overklighet och verklighet.
Solen lös över min pyjamas och mitt solblekta naturblonda hår. Hade det inte varit för dom svalkande vindarna hade sommaren varit rena pesten. Mina bröstvårtor var redan halvt styva av kylan och detta fick mig att tappa andan.
Solen stod nu högt uppe på himlen och vinden blåste kraftigt. Jag tog en handuk ur klädskåpet och gick in i duschen.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl