Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
pedroaqkq

Det Var Långgrunt Så Vid Ebb Var Stranden Mer Än Fyra Gånger Så Bred.– Dagens sanning! Så len och öm och nästan skör i sitt utsatta tillstånd. han trodde nästan det var hädanfärd? Han vågade inte ta i kuken men det behövdes ändå inte då den stod tjugofyra timmar om dygnet. s Palace? Sa Dana och ledde Chris till den halvt utmattade Mehjid som fortfarande hade våldsam ståfräs. Han kramade om dom och hon skruvade på sig som en kålmask. Hon hade mindre bröst men mycket fasta sådana. Genom tyget måste hon ha känt hans mästarstånd! Höll man sig inte undan dom blev man av med huvudet och det hade han tänkt skulle sitta kvar mellan axlarna ytterligare några år. Senare på dagen gick tjejerna och skrev ut en gemensam check på 2 500 US dollars. Hon log det där varma leendet återigen. Hon stod alldeles blickstilla.

Filminspelningen

Killen som redan hade kommit hade smitit iväg, och nu kom även den andra med ett utdraget stön. Hon lyfte bort den och tog över. Det var långgrunt så vid ebb var stranden mer än fyra gånger så bred. Hon putade ut mot oss med rumpan allt vad hon kunde, började smeka sitt kön med ena handen, och sitt anus med den andra. Jag förde bak handen och började smeka mitt anus.
Jag hade lånat mina föräldrars husvagn under en vecka och åkt ensam hit till havsbadet. Tjejen bredvid tittade på mig, först på min kuk sedan i mina ögon. Jag lade ner handduken och vattenflaskan i ryggsäcken, och hängde den över ena axeln. Nu hade klockan blivit fem, och de flesta hade gått hem för dagen. Jag var nära nu, och jag sade det viskande av gammal vana.
- Kamera! Båda kameramännen och regissören var upptagna med scenen som spelades in, men sminktjejen och den andra kvinnan tittade roat på oss. På den här delen av stranden var det mindre folk, mycket mindre skulle man kunna säga. Killen som verkade vara tillsammans med tjejen bredvid mig förde ner handen i badbyxorna och jag såg hur han förde handen fram och tillbaks.”Du kanske har glömt den här…”

Jag hörde ett svagt klick, följt av ett dovt surrande och kände en vibrerande känsla i rumpan. Han bönade och bad mig om att få bli frisläppt, och till slut gav jag vika. Vi var båda så utmattade av smärta och njutning att vi närmast stapplade fram. Läderbojorna som satt fast vid pålarna var fästa med rep via varsin talja, så att man kunde sträcka ut offrets armar och ben så mycket det bara gick. Jag hade mycket riktigt nästan glömt att jag hade en analplugg, för den var inte särskilt stor.

Andrea började gråta ännu mer högljutt, men gjorde ändå som hon blev tillsagd.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl