Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
pedroaqkq

Ja Det Är Min Nya Kille.

Det har kännts lite tråkigt för jag tror hon e snäll egentligen. Hon kved och gnydde som en liten flicka...jag sög på klitoris och körde in tungan i henne så långt det gick...Det smakade fitta och sperma om henne. Det luktade som hon hade bakat.
Jag satte mej i soffan och väntade på att hon skulle komma in sen. Det pirrade i magen och jag fick stånd. Jag stannade till vid dörren in till köket brevid spisen medan hon gick till kylen.

Lina Del 7


- Bara som en liten uppmjukare, förklarar Lina.Är du med mig?
- Tryggt att veta, skrattar Pernilla.
- Jag älskar dig, säger Erik och suckar.
- Då är du ett naturbarn, säger Pernilla. Jonas känner hur Pernilla slappnar av mer och mer. Lina smeker hennes bröst och kysser henne. Ytterst försiktigt pressar Jonas in ollonet i fittan.

När Jonas känner hur fittan kramar hans fingrar, avbryter han behandlingen.
- Det är klart att jag kommer att sakna dig, min älskling, svarar Pernilla.Jag har inget annat för mig. De vänder sig om och ser Jimmy komma springandes.Pernilla lyfter på hennes huvud och kysser henne ömt.

Huset är nästan helt tomt, den enda som är hemma förutom jag och han är min hund, men han ligger och sover i ett annat rum. Han drar ner bh:n så mycke det går o börjar smeka mitt ena bröst.


När jag kom tillbaka till vardagsrummet låg han alldeles naken och jag kände att jag bara velade smeka hans underbara kropp.Han för sin ena hand in i min tröja, samtidigt som han håller fast min höft med den andra och smeker min mage och för den sedan mot mina bröst. Han lyder mig och knäpper upp mina byxor, drar ner dom en liten bit och för sin hand in i mina trosor. Vi låg och pustade ut en stund efteråt, men när vi hörde att en bil stannade utanför huset, klädde vi på oss, lade oss under täcket och fortsatte att titta filmen, som han hade pausat.Jag låter tungan cirkulera runt toppen på hans kuk innan jag börjar suga honom, hans stönar till, jag runkar honom samtidigt som jag suger och efter en stund känner jag att han tar tag i mitt hår och smeker de samtidigt som han för mitt huvud upp och ner och betsämmer i vilken takt jag ska suga honom.

Stig var på ett strålande humör och berätta att han skulle få besök redan i morgon. Utan att ta bort handen från ollonet tar jag tag med andra handen runt staken och runkar hela det oljiga ståndet.

Vi ler båda och han klappar mig på kinden och ler och svarar

- Det är skönt.Med den och såsen färdig redan idag var det bara att koka potatis och värma såsen så skulle han kunna bjuda gästerna på en festmåltid som välkomst.

- Vänta här säger jag och går ut för att tvätta mina händer och ta hand om steken.


Vi satt en stund på verandan och drack en kopp kaffe tillsammans med lite småprat om väder och folk i bygden.

Svarar bara med ett mmm, oj vad härligt det känns att smeka hans slaknande lem. Snart är den i full prakt och glänser av olja, har båda händerna runt den och runkar sakta med långa drag samtidigt som jag fortsätter min berättelse.

Känner hur mitt svullna sköte längtar efter beröring och vill skynda mig tillbaka, samtidigt är det nog bra om Stig får vila lite innan. Jag tar mer olja i handen och kupar handen runt det stora blanka ollonet, i stället för att föra handen upp och ned längs ståndet låter lag handen rotera runt ollonet och med andra handen nyper jag och drar ganska hårt i Stigs bröstvårta.

Känner min egen upphetsning pirra i kroppen.

Micke har två tjejer

Jag kommer nu! Tobbe skulle just öppna munnen och framföra sitt ärende, när han reagerade på Mickes röda ansikte, svetten i hans rufsiga hår och det faktum att han fortfarande var lite andfådd.Ett nytt stön hördes för varje kyss, och han kostaterade att hennes klitta tittade nyfiket fram mellan blygdläpparna. så mindre än ett år senare, så hade Emilia två halvsyskon, och det bästa av allt... Så tyvärr, jag måste hem i kväll. Han hörde även hur kvinnan frågade "Vem var det?
- Så du var upp och fixade det? Han bestämmer sig i alla fall för att ringa på och tala om att cykeln är fixad. "
Tillfället att avslöja hemlisen kom ett par veckor senare, Dom hade just ätit middag när telefonen ringde, och Lisa svarade:
- Men hej, det var länge sen... Har det hänt nåt?
- Nä inte alls så. Ja det är min nya kille. En ny liten människa skulle bli till.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl