Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
pedroaqkq

Med Ett Brak Så Höjer Alla Sina Glas För Mig, Den Nya Hustrun, Och Önskar Min Man En Lycka.

bortgift II

Jag vill inte och försöker komma undan.Men kuskens hand ville jag inte släppa, den var stor och höll mig lika hårt tillbaks. Jag blev så kåt av bara tanken. Han studerade mig och jag ville bara dölja min kropp för honom, den var inte hans. Pressar upp den djup i henne och stöter i botten, men vill längre in och hon skriker till.Dörren hade öppnats och utan att jag märkte det hade min make nu iakktagit vad jag höll på med. Med ett brak så höjer alla sina glas för mig, den nya hustrun, och önskar min man en lycka. Han hade en stor mage och hårigt bröst, knappast något hår på huvudet mer än det gigantiska skägget han hade, men faktumet att han var betydligt äldre än hon själv var skrämmande.Drog av mig klänningen, släppte ut mitt långa mörka hår, och doppade försiktigt mina tår i det heta badet.


Du kände hur båda männens blickar brände på din halvnakna kropp, helt utlämnad åt de båda, nu mycket upphetsade männen.
- Sug min kuk, din kåta hora!
- Jag vill se din tunga sträck ut din tunga för mig.
Plötsligt känner du hur ett par händer börjar knäppa upp din blus, knapp för knapp.Du känner hur någon andas i ditt öra.Plötsligt utan förvarning så körde han in kuken djupt i din öppna mun. Med ett djuriskt stön öppnande du dina hårt slutna ögon och såg upp på mannen framför dig.
- Om du inte skriker kommer det inte att hända dig något, viskar han hotfullt i ditt öra.Låt bli...försöker du, men de har redan insett att du trots allt gillar det! *ler*..Du stod med darrande, brett särade lår och kände hur de båda muskulösa killarna pressade sina hårda kroppar mot din svettblanka kropp...Deras hårda kukar gick som två glödgade pistonger i din kropp, en i din våta fitta och den andre hårt upp pressad i din trånga stjärt.Ett lågt skratt fick dig att rysa till.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl