Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
pedroaqkq

Hjärtat Slår Några Extra Slag När Jag Drar Upp Halsduken Över Munnen Och Näsan Med Blicken Fäst På Dig Medan Du Går Sakta Med Långa Kliv.

Jag ser din kropp falla ner mot den hårda träplattan när jag drar ut kuken ur din fitta och du ligger andfådd och jämrar dig tyst medan jag tar ett fast grepp om varje skinka och särar på dom så mycket jag kan.Jag trycker snabbt min kropp mot dig bakifrån och pressar ihop dina läppar medan jag trycker min svullna lem mot din ömmande bak. En plötslig känsla av skam dyker över mig när jag ser in i dina ögon och försiktigt stryker bort en tår som rinner ner för din kind. Jag känner hur du kämpar efter luft och sliter vilt med dina fastbundna armar och försöker få loss benen. Trippat omkring i dina höga stövlar och visat alldeles för mycket hud nedanför dina korta kjolar med bysten väl blottad och upptryckt i dina åtsittande korsetter. Känner knappt hur du slår och river mot mina händer av min egen upphetsning och adrenalinet fortsätter pumpa i hög fart i mina ådror medan jag binder fast din andra arm.

Jag sitter utmattad i bilen och stryker mig förstrött över mina sönderrispade underarmar och tänker på hur fantastiskt mycket kraft du hade kvar trots den omilda behandlingen. Bara tanken på att du är min så länge jag känner för det gör mig om möjligt ännu hårdare och samtidigt kan jag inte motstå känslan av ett milt raseri och vämjelse när jag tänker på hur du bjuder ut din kropp åt dom hungriga blickar du vet att du drar åt dig. Hjärtat slår några extra slag när jag drar upp halsduken över munnen och näsan med blicken fäst på dig medan du går sakta med långa kliv. Väl framme leder jag dig sakta ut ur bilen och låter dina fötter hitta marken när min halsduk inte låter dig se, lägger din kjol i din famn och trycker dig med lätthet ner på knä i det daggvåta gräset, jag betraktar din kropp ett ögonblick innan jag böjer ner ditt huvud mot marken och skyndar tillbaka mot bilen.

Tårarna rinner sakta över dina kinder och det enda ljud du ger från dig är svaga stön av den svidande läderremmen.

Du korsar genast dina ben och rycker i bojorna över ditt huvud när jag drar med ett finger mellan dina bröst ner över magen ner mot dina trosor. Jag hinner inte mer än ett par djupa stötar i din hals innan jag drar ut kuken och låter dina tårar blandas med min sperma medan jag stönar högt med huvudet mot taket.

Trots att din kropp är liten och späd så gör du förvånade mycket motstånd och jag får ta i mer än jag trodde att jag skulle behöva för att få ner dig i det enda sätet som är kvar i skåpdelen av bilen.

Maildrömmar, sista delen

Med ena handen smeker hon pungen och den andra runkar kuken med snabba drag. spruta på mig lilla bock!
Tungt faller hon över Maggan som snabbt gör sig fri, Maggan ställer sig på alla fyra putar inbjudande med rumpan och gnyr ta mig också! Småpratande slukar dom maten och dricker vinet till, Lisa fnissar om att här blir det svårt att sova med alla brödsmulor mellan lakanen. Hett, hetsigt det smackar om deras kroppar. Maggan guppar upp o ned med tunga rytmiska juck. Han slutar slicka och stönar tungt, Maggan kliver blixtsnabbt av.”Så du tror alltså att du skulle kunna betjäna mina flickor?”En kväll när jag bjudit dem på lite mer vin än vanligt började vi prata om sex och killar, och de var rörande överens om att det är svårt att få bra sex när de raggar på studentklubbarna. Till min stora förvåning stannade hon framför mig.Vad är det för slav du vill ha idag?”Hon hade fått mig att komma, och sedan låtit mig bada kallt för att få min kuk att bli så liten som möjligt.


Uppvaknandet 2Julen kom men det blev inte alls som vi tänkt oss, jag blev så sjuk så vi kom aldrig iväg och fira julen
Hos min mamma utan blev kvar hemma i Stockholm.
Detta upprepades ett flertal gånger då jag var ute och jag fick aldrig tillfälle att berätta sanningen innan dom föreslog en fortsättning hemma hos dom.
Så Göran och jag fortsatte ha ett skönt sexliv men blev avbrutna lite då och då av en viss liten person men det gjorde inget för vi älskar henne så mycket mer än själva livet.
Jag låg med mina vader om hans rumpa och kände hur det kittlade till i fittan när Görans grova lem sakta slaknade och hur den till slut gled ur samtidigt som jag kände hur kuksåsen rann ur mig ner på täcket.UPPVAKNANDET 2

Hösten närmade sig snabbt men minnena från det som hände i somras fanns starkt kvar och jag hade
Nära nog hittat min identitet i samvaron med min kusin Göran.
Stämde träff med mamma och pappa och berättade under stor nervositet om hur jag tänkte leva mitt liv i fortsättningen, dom såg ut som fågelholkar men jag tog mina kläder och sa åt dom att ringa mig när dom
Kommit fram till om dom accepterade det eller inte, oavsett vad dom tyckte så var det ändå mitt liv.
Den kommande julen samlades släkten och det var väl några som hade svårt att acceptera men dom flesta tyckte vi var modiga, att jag var modig som inte ville leva ett liv i lögn och det var många kramar under denna julen så det kändes så skönt när Göran och jag i mellandagarna satt i bilen på väg hem till Stockholm.
Jag hade ända sedan dess inte varit med någon annan och faktiskt inte haft tillfälle att vara med någon heller då mina tankar alltid handlat om att det skulle hända igen med Göran.
Jag hade genom rektorn på skolan som hade kontakter i Stockholm blivit lovad jobb inom yrket jag pluggat till och skulle börja där till hösten men nu väntade en lång skön sommar hemma i Stockholm
Och ute i skärgården på en tjejkompis landställe som jag lärt känna under skoltiden.
Jag satte nyckeln i låset vred om och öppnade dörren och gick in då Göran kramade mig bakifrån och jag kände hans hårda kuk pressa mot min rumpa genom det tunna tyget.
Idag är hon tjugo år vår lilla dotter och Göran och jag är gifta sen tio år och för sexton år sen genomförde jag en operation som gjorde mig till hundra procent kvinna.

Resan, DEL ETT

Väggarna var vita och svarta och det fanns inget fönster.
För stora tyckte jag själv.Det kanske var ett tiotal män.
Han slet sönder behå:n och mina stringtrosor.
Innan mannen stängde dörren om hos hörde jag han som plockat upp mig sa:
- Var inte ledsna! Efter några sekunder så kom han - lite i min mun och på ansiktet, men mest på mina bröst och på min mage.
Allt före det kom jag såklart ihåg.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl