Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
pedroaqkq

Ökar Lite Till.

Nina får en bamse, del 2

Deras kön leker nästan på egen hand med varandra då Nina besvarar behandlingen med att gnida sig mot kuken. –Haha. –Mmm så nice, säger Martin och njuter av behandlingen. Martin känner direkt Ninas tilltag och stönar… ååh så skönt du gör. Hon letar sig ner med handen och greppar den. Nina stönar till när Kalles tunga når sitt mål. –Ta det lugnt, jag måste vänja mig lite, säger Nina när halva kuken är inne i. Jag har aldrig känt mig så fylld. Hur hans varma strålar pulserar ut djupt inne i henne. Kom med mig. Nina känner hur hans säd skjuts in i henne. Kalle börjar sakta kyssa sin frus bak och letar sig fram till öppningen. Kalle för in ett par fingrar under troskanten och drar dem sakta av henne. Jag vill ha kuk nu!

Nästan hela vägen ut.Lutar dig över mig och suckar och kysser på mina bröst.
Knäppa upp din skjorta och smeka dig på magen. Njuter mer och mer.
Tar samma väg tillbaka, kysser dig.
Smeka dig runt kalsong kanten. Hör dig njuta.
Rider dig fortare och fortare.
Kysser mig om och om igen. Mer och mer.
Lägger mig över dig. Du lägger mina ben runt dig. Ökar lite till. Låter min tunga sakta slicka upp grädden.Slickar upp och ner.

Sexlekar med Mia


Det dröjde inte länge innan Mia exploderade i en härlig orgasm.
”Vad nu då”?Jag sparkade av mig den ena sandalen och foten letade sig upp efter insidan av hennes lår till skrevet. Fantasin löpte iväg och jag skrev ett mail till henne: ”Längtar så efter dig. Hon slickade sedan pungen och baksidan av kuken. En del av den vita strålen träffade spegeln där bakom.
”Oj, oj” , sa hon och log nästan generat. Strax sprutade den svarta pålen ut sin säd så häftigt att Mia inte han få in den munnen igen. I båda hålen.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl