Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
pedroaqkq

Jag Låg Och Tänkte På Att Jag Måste Försöka Hålla Igen Och Inte Ta Henne Eller Låta Henne Komma.

Fortsättning en sann transhistoria

Anna hade en alldeles fantastisk korsett med strumpeband som följde hennes kropp som en andra hud. ”Javisst” sa Anna.

När jag klätt av mej och tagit bort sminket så var det ju bara mannen kvar som inombords var lite kvinna som stod och tittade i spegeln.”Helene” sa jag. ”Helene jag måste berätta en sak för dej nu när vi står här, jag har alltid önskat att ha sex med en annan kvinna, och när jag såg dej igår så tänkte jag varför inte med dej så får jag känna en kvinna samtidigt som det finns något att stoppa in i mej, blir du chockad?”

Efter att Anna som hon heter hade gått försökte jag samla tankarna och se vad detta kunde innebära för mej om det kom ut att jag är transvestit, i jobbet, fritiden och äktenskapet, min fru vet ju om det men att det är allmänt känt tror jag hon har svårt att svälja.Min hand sökte sej till hennes fitta utan på trosan och jag blev helt överraskad av hur blöt hon var, nästa så det rann efter låret.

Fortsättning på kvällen och natten blev många nya upplevelse det kan jag lova.

Vi stod ganska nära varandra så jag kände hennes parfymdoft som omedelbart registrerades i min transklitta som hårdnade betänkligt hoppas det inte syns utanpå kjolen, jag sneglade ner och märkte att Annas blick också följde med till mitten på min kjol.

Dagen förflöt långsamt eftersom jag skulle vara ensam ikväll också så såg jag fram i mot att klä om och sminka mej när jag kom hem från jobbet.

Trekanten, en sann historia(två män en kvinna)

Hon ville bara att jag skulle ta henne.
Helgen vi bestämde ringde Erik på min mobil. Jag föreslog att hon skulle hämta ett glas vatten och om Erik vaknade och sade något kunde hon sätta sig bredvid honom. Vi gav allt och Lena njöt som aldrig förr.

Tiden gick och min tjej åkte vid ett tillfälle på kurs med jobbet. Erik sov inte över utan tog sig hem under natten. Jag låg och tänkte på att jag måste försöka hålla igen och inte ta henne eller låta henne komma. Samtidigt som jag fortsatte ta henne kunde jag känna hur Erik ville få komma in igen, han riktigt längtade. Han måste ha känt hur blöt hon var, sa hon) (Erik har efter berättat: När jag väl kom in i rummet låg hon på rygg och jag la mig bredvid henne.
Vi möte Erik på en biograf (Saga) som låg på Kungsgatan. Efter en stund fick jag ta Lena.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl