Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
pedroaqkq

Jag Vill Gå Sakta Fram Och Du Får Lära Mig.sedan Särade Han Den Försiktigt Och Slickade Han På Min Klitta.Han förde mig till sängen. Han tog ut fingret och tog upp handen emot mitt ansikte.Han förde mig in i sovrummet som var ett ganska litet rum med en stor gigantisk dubbel säng. Det börjar bli lite obekvämt, att ligga så här. Först smekte han min rakade fitta och smekte mina lår.

- Jag vill ha din sperma i min mun. Jag vill gå sakta fram och du får lära mig.Sedan särade han den försiktigt och slickade han på min klitta. Men vi drack även vin till. Han berättade allt han gjorde. Sa han, och böjde sig fram och kysste mig på munnen.

Du behöver inte vara rädd. Sedan så kan det vara bra att vänta lite.

- Är du rädd eller vad är det?

Sommarjobbet del 10


Men Nina sa att hon skulle ordna så det blev svårt. Till den hade hon en kort, lika vit, liten kjol. Kanske över tuttarna? Emilia hade rejält stora bröst och en härligt bred bak. Emilia satte resolut ner sin fitta så hårt hon tordes mot Ninas huvud och nu började upploppet för henne. Hon kollade framför spegeln och tyckte det såg ut som om hon hade en likadan bula som Jens. Nina drog in andan och höll tillbaka ett stön. Nina var smal och såg nästan barnsligt oskuldsfull ut där hon låg och log mot Emilia.

"

Eftersom jag inte är lika kåt längre och kan tänka klarare så tycker även jag att det låter löjligt.
När bussen kommit fram till hållplatsen närmast skolan går jag av och promenerar den bit som är kvar till skolan.
Det är en helt otrolig känsla av att känna sig helt uppfylld måste jag säga och jag stönar högre och högre.
Trots att det var ett tag sedan det tog slut så har jag fortfarande kvar "känslan" av det.

Erik smeker mig länge innan han går fram till tvål behållaren som hänger ovanför handfatet.
Plötsligt verkar dock Erik samla mod, tittar sig omkring för att försäkra sig om att vi är ensamna och sedan utbriser han:

Erik: "Jag har märkt att du brukar titta på mig.
Den för han genast in ett till finger med lite större svårighet.

Louice stönade.Han sög på klitoris och lät tungspetsen smeka den lilla öppningen.
Hans händer smekte hennes höfter. Hon ville ha hans hårda lem djupt in i sig.
"Ja," sa Louice tyst och rodnade generat.
Hon lät sina ena hand gå ner och ta tag i hans hårda lem genom tyget på byxorna. Hon kände hur värmen spred sig i hennes kropp. Klänningen var så djupt urringad att man nästan kunde se bröstvårtorna.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl